Mi ne dajemo obecanja, mi garantujemo!
+381 ‎64 849 26 13 Srbija, +382 67 74 74 14 Crna Gora, plafoni21veka@gmail.com

Savršen nivo plafona
Oni koji su angažovani na završetku plafona, a ne po pričanju, znaju šta je problematična i dugotrajna zanimanja. Na površinu se ispostavilo da je savršeno glatko, glatko, bez vretena, šavova, kapljica, potrebno je puno posla. Tradicionalni radovi na malterisanju, gitanju, slikanju zahtevaju vreme, trud i finansije i veliko završno čišćenje. Međutim, za postizanje potpuno ravne površine može biti prilično lako, ako instalirate Elasticni PLAFONI 21 VEKA. Ovaj savremeni način dekoracije postaje sve popularniji u Srbiji i Crnoj Gori.
 

blank

Plafon hodnik

 PLAFONI 21 VEKA
Elasticni PLAFONI 21 VEKA izgleda kao obična plafonska obloga nakon bijelog pranja, samo se razlikuje od savršene glatkosti. Ove strukture karakteriše prilično širok spektar primena. Oni služe za uređenje sportskih kompleksa, medicinskih kancelarija, kuća, stanova i sl.
Instalacija PLAFONA 21 VEKA se vrši brzo. Proizvod je širok, do 6 m, platna. Na površini ne postoji ni jedan šarž koji razlikuje ovu vrstu završne obrade.
Osim toga, PLAFONI 21 VEKA ima brojne nesporne kvalitete. Pokrivenost omogućava savršeno ravnu površinu kako bi sakrila propuste i tehničke komunikacije. Tokom rada, nema guženja, deformacije, promene boje. Materijal ne upija mirise, otporan na oštećenja, antistatički, vatrootporni.
Površina može biti ugrađena uređaja za osvetljenje bilo koje snage. Otpornost na temperaturne promene omogućava vam da instalirate dizajn u neogrevanim prostorijama. Za tkaninu nije potrebna mala skrb. Ne uliva vodu.
 Elasticni plafoni

 Ugradnja PLAFONA 21 VEKA
PLAFONI 21 VEKA se montira u dve faze. U početku, bagete su postavljene oko perimetra u sobi, onda je platno fiksirano u njima.
Pronađite kompaniju u kojoj će vam biti ponuđeni stropni plafoni u Srbiji i Crnoj Gori i odgovarajuću opciju u bilo kojoj verziji u boji, samo pozovite Srbiju t. +38164 8492613
Crna Gora t. +38267 747414

Divi WordPress Theme