Выбрать страницу

SARADNJA

Mi, „PLAFONI 21 VEKA“, mi smo kompanija koja aktivno razvija distributersku mrežu. Uvek smo spremni za uspešnu i dugoročnu saradnju sa preduzećima i individualnim preduzetnicima koji prodaju i montiraju elastične plafone u Srbiji, Crnoj Gori i Belorusiji, ili su jednostavno odlučili da postanu distributeri  kompanije „PLAFONI 21 VEKA“.

Saradnja sa nama daje prednost time što distributerima omogućava kupovinu na veliko po povoljno niskoj ceni. Za distributera je to mogućnost solidne zarade, a za nas mogućnost širenja partnerske mreže, povećanja obima proizvodnje i stalnog usavršavanja kvailteta proizvoda.

Na tržištu elastičnih plafona  «PLAFONI 21 VEKA» se uspešno razvija već više od 11 godina. Dobro organizovan i uhodan rad na krojenju i spajanju platna predviđenog za ugradnju elastičnih plafona nailazi samo na pozitivne komentare i pohvale naručilaca.  

Izbor folija za elastične plafone je dosta raznovrsan i uvek ga ima u magacinu i to daje mogućnost da se odabere odgovarajući za konkretnu prostoriju. Čvrsti materijali folija odgovaraju svim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Tržište Srbije Crne Gore i okruženja daleko od toga da je prezasićeno ovakvim građevinskim materijalima, kao što su elastični plafoni,. Stoga je partnerstvo sa našom kompanijom perspektivno zahvaljujući:

* dostojnom kvalitetu proizvoda koji se realizuje;

*kompletnom snabdevanju distributera materijalima i delovima  za uspešnu, laku i brzu montažu plafona;

*veoma brzoj izradi narudžbine (ekspres narudžbina 60 min.)

*razvijenoj saradnji sa krupnim kompanijama i privatnim preduzetnicima

*spremnosti za pružanje pomoći onima koji tek počinju da rade u ovoj oblasti prilikom uhodavanja posla i iznalaženja rešenja za komplikovanije zadatke;

*personalnom radu sa svakim od distributera ponaosob;

*najboljoj ceni proizvoda;

 

Јavi mi se!

Divi WordPress Theme