Выбрать страницу

Elasticni plafoni sa foto štampom

"PLAFONI 21 VEKA"

elasticni plafoni sa fotostampom

Elastični plafoni sa foto stampom. Kad stvaramo enterijer, želimo ne samo komfor, već da on bude jedinstven i poseban. Elastični plafoni sa fotoštampom omogućavaju vam da stvorite iznenađujuće originalan dizajn, koji će biti jedinstven i neponovljiv.
Fotoštampa na elastičnom plafonu je odličan način da obogatite izgled i promenite atmosferu stana, kuće ili ofisa.

Elastični plafoni sa foto štampom stabilno nailaze na veliku potražnju, kako kod privatnih naručioca, tako i kod dizajnera enterijera. Pa, kako i ne bi kad ta varijanta uvek izgleda raskošno i skupo.   

Elasticni plafoni sa foto štampom video

Elastični plafoni sa fotoštampom su se pojavili kao novi način dekorisanja prostora. Štampa velikog formata na platnu će Vam omogućiti stvaranje jedinstvene i neponovljive atmosfere u prostorijama; dopuniće postojeći enterijer ili, naprotiv, postaće glavna ideja od koje će krenuti dizajniranje okolnih prostora. Postoje mnoge varijante grafike koje se nanose na platno- od pejzaža i reprodukcija slika poznatih umetnika do junaka iz bajki. Fotografije svemira, predstavnici flore i faune i sve vrste apstrakcije. Elastični plafoni sa fotoštampom- odlična prilika primeniti svoju kreativnost i istovremeno dobiti unikatni i jedinstveni dizajn.

Elasticni plafoni sa foto štampom - slike

Princip rada:

Poziv

Uzimanje mera, ugovor

Montaža

Garancija 10 godina

Princip rada:

Poziv

Uzimanje mera, ugovor

Montaža

Garancija 10 godina

Divi WordPress Theme