Выбрать страницу

Elasticni plafoni sa foto štampom

elasticniplafonisafotostampom

ART elastični plafoni.
Kad stvaramo enterijer, želimo ne samo komfor, već da on bude jedinstven i poseban. Elastični plafoni sa fotoštampom omogućavaju vam da stvorite iznenađujuće originalan dizajn, koji će biti jedinstven i neponovljiv.
Fotoštampa na elastičnom plafonu je odličan način da obogatite izgled i promenite atmosferu stana, kuće ili ofisa.

Elastični plafoni sa foto štampom stabilno nailaze na veliku potražnju, kako kod privatnih naručioca, tako i kod dizajnera enterijera. Pa, kako i ne bi kad ta varijanta uvek izgleda raskošno i skupo.   

PLAFONI 21 VEKA

Elasticni plafoni sa foto štampom video

Elasticni plafoni sa foto štampom - slike

Elastični plafoni sa fotoštampom su se pojavili kao novi način dekorisanja prostora. Štampa velikog formata na platnu će Vam omogućiti stvaranje jedinstvene i neponovljive atmosfere u prostorijama; dopuniće postojeći enterijer ili, naprotiv, postaće glavna ideja od koje će krenuti dizajniranje okolnih prostora. Postoje mnoge varijante grafike koje se nanose na platno- od pejzaža i reprodukcija slika poznatih umetnika do junaka iz bajki. Fotografije svemira, predstavnici flore i faune i sve vrste apstrakcije. Elastični plafoni sa fotoštampom- odlična prilika primeniti svoju kreativnost i istovremeno dobiti unikatni i jedinstveni dizajn.

Kontakt

plafoni21veka.r@gmail.com  

Srbija +38164 849 26 13 

Crna Gora +38267 74 74 14

Adresa

Srbija Beograd Slavka Miljkovica 124.

Crna Gora Budva Trg Sunca,2

RADNO VREME 

Ponedeljak – subota

08:00 do 20:00

Divi WordPress Theme