Mi ne dajemo obecanja, mi garantujemo!
+381 ‎64 849 26 13 Srbija, +382 67 74 74 14 Crna Gora, plafoni21veka@gmail.com

Elasticni plafoni Beograd

PLAFONI 21 VEKA proizvode, prodaju i ugrađuju elastične plafone u Beogradu i drugim gradovima Republike Srbije.

Koristimo samo kvalitetne materijale koji su sertifikovani. Platna i profile koji se koriste za ugradnju elastičnih plafona imaju dug vek trajanja i izdržavaju teška opterećenja. Merenje i montažu vrše stručnjaci sa velikim radnim iskustvom, koji garantuju kvalitetne rezultate i trajanje izabranog dizajna. U delu rada naše kompanije  možete biti zadovoljni i sigurni u  kvalitet ugradnje plafona, koji ste odabrali  za određeni tip sobe /prostorije.

elasticni_plafoni_zvezdano_nebo_111
IMG_7222F

Izračunavanje  troškova, kao i naručivanje  elastičnih plafona i dizajn,  će vam pomoći  menadžer prodaje.

Ako odlučite da kupite  plafone koje vam nudimo, njihova montaža će se obaviti u najkraćem mogućem roku, a niske cene postaju jedan od prijatnih i ključnih uslova za izbor naše kompanije.

Radovi  se obavljaju na takav način da na kraju ne postoji gotovo nikakav građevinski  ostatak/otpad i ne morate da trošite puno vremena prilikom stavljanja stvari na svoje mesto. Kvalifikovani stručnjaci će izvoditi kvalitetnu montažu izabranog plafona u bilo kojoj prostoriji, uzimajući u obzir sve njene karakteristike (prostor, oblik sobe, itd.) i za kratko vreme.

Svakom kupcu/klijentu se nakon ugradnje plafona, nudi mogućnost popunjavanja stan dardnog obrasca. Takve recenzije će nam pomoći u formiranju mišljenja o kompaniji i biće korisne za poboljšanje kvaliteta pruženih usluga.

Da biste  kupili elasticni plafoni  pogodan za vaš enterijer, zaposleni u našoj kompaniji, koji su profesionalni dizajneri, izvođači mnogih projekata, će vam pružiti stručnu  pomoć. Iskusni menadžeri će razjasniti većinu problema i dilema  vezanih za izbor, montažu, kao i način održavanja izabranog plafona.

Nudimo:

  • veliki izbor boja i tekstura;
  • besplatne konsultacije o izboru i postavljanju plafona;
  • besplatna provera mera i pružanje svih potrebnih informacija za montažu plafona, uzimajući u obzir vaše želje.

.

Elasticni-plafoni-Apply-Beograd963

Prednosti elastičnih plafona

Elastični plafoni će vam omogućiti da dobijete savršeno ravnu površinu , prikrivajući sve nepravilnosti i nedostatke na glavnom plafonu.

Zahvaljujući specijalnom sastavu folije od PVC-a, elastični plafoni će zadržati svoj oblik i boju dugi niz godina

Vek trajanja plafona praktično je neograničen i nema potrebe za  brigom .

Za postavljanje elastičnih plafona, nije potrebna nikakva  priprema prostorije. Nakon montaže nema prašine, prljavštine i ostataka. U slučaju poplave, elastični plafon će omogućiti zadržavanje vode, zato što je  vodootporan. 

Elastični  plafoni omogućavaju da se uključe različite dizajnerske ideje sa širokim spektrom boja

složenim krivinama, lusterima, plafonskim svetiljkama ili osvjetljenjima. Možete odabrati standardni  plafon, koji je pogodan za većinu soba i dobićete  lep i kvalitetni izgled za vaš prostor. Možete odabrati kombinovani elastični plafon sa dve ili više opcija za kombinovanje boja i tekstura.

U slučaju povećanih zahteva za dizajn plafona, možete izabrati dva nivoa spuštenih plafon, kojim će se kombinovati boje i teksture na različitim nivoima, kao i pružiti prilika za stvaranje složenih geometrijskih elemenata na plafonu.

Elastični plafoni ne zahtevaju redovno održavanje. U slučaju da se isprlja  plafon dovoljno je brisanje suvom krpom, mat ili saten plafone  čistite mekom, vlažnom krpom, sapunom ili deterdžentom.

Elastični plafoni su univerzalno rešenje koje odgovara svakoj prostoriji.

Takve konstrukcije sa sjajnom, mat ili saten površinom mogu se primeniti u domovima, privatnim kućama, poslovnim zgradama, kao i barovima, klubovima, restoranima, sportskim halama, bazenima i drugim institucijama. Izgledaju sjajno u raznim enterijerima napravljenim u klasičnom stilu,  itd… Zahvaljujući velikom izboru tekstura i boja, omogaćava se lak izbor elastičnih plafona za klijenta.

  • Vek trajanja platna je najmanje 10 godina, a troškovi održavanja su minimalni !
  • Ne zahteva  posebne pripreme objekta pre montaže, ne treba  gletovanje i farbanje plafona. Prilikom popravke ili eliminacije posledica poplave moguće je delimično demontiranje platna.
  • Širok spektar tekstura i boja elastičnih plafona pružaju raznolike dizajnerske ideje, koje omogućavaju da se prikriju najveći broj nepravilnosti i nedostataka ako postoje na vašem plafonu. Ormarići, instalacije i cevi nisu prepreka za montažu .

Kompanija PLAFONI 21 VEKA radi na tržištu elastičnih plafona u Beogradu i Novom Sadu . Tokom ovog perioda, stručnjaci kompanije sproveli su veliki broj projekata različitog stepena složenosti. Naša kompanija je proizvođač i prodavac elastičnih plafona, tako da je kvalitet montažnih radova i proizvoda uvek na visokom nivou. Na našem sajtu možete videti fotografije projekata koje implementiraju PLAFONI 21 VEKA i odabrati onaj koji vam se sviđa.

Ugradnja elastičnih plafona u vašem gradu

  • Elasticni plafoni Beograd
  • Elasticni plafoni Novi Sad

Telefon: 064 849 26 13

Email adresa:plafoni21veka.r@gmail.com

Divi WordPress Theme