Led rasveta na plafonu (Led Linije)

Elastični plafoni sa led linijama – uvek izgledaju raskošno i savremeno. To su svetlece linije koje se ugrađuju u platno tako da stoje u istoj ravni sa plafonom. Unutar linije smeštene su led trake. Led linije se mogu rasporediti na mnogo razlicitih načina. Lako se uklapaju u bilo koji enterijeru.

LED linije mogu da vrše više funkcija. Mogu se koristiti kao osnovno svetlo same po sebi, ali i u kombinaciji sa drugom rasvetom.

"PLAFONI 21 VEKA"

Elastični plafoni led linije - video

Video Playlist
1/5 видео
1
PLAFONI 21. VEKA crno ogledalo sa led linijama
PLAFONI 21. VEKA crno ogledalo sa led linijama
2
PLAFONI 21. VEKA saten bela boja sa led linijama
PLAFONI 21. VEKA saten bela boja sa led linijama
3
PLAFONI 21. VEKA u Bazenu plave boje sa led linijama
PLAFONI 21. VEKA u Bazenu plave boje sa led linijama
4
PLAFONI 21. VEKA zvezdano nebo u spavacoj sobi sa led linijama
PLAFONI 21. VEKA zvezdano nebo u spavacoj sobi sa led linijama
5
PLAFONI 21. VEKA sa led linijama
PLAFONI 21. VEKA sa led linijama

Slike elastičnih plafona sa led linijama

Koristeći LED linije možete postići jake vizuelne efekte i promeniti izgled prostora, zonirati prostoriju i igrati se sa intenzitetom osvetljenja.

Opcije za korišćenje LED linija.
Mnogi dizajneri su odmah prešli na posao: počeli su da smišljaju različite načine da iskoriste mogućnosti spuštenih plafona sa svetlosnim (LED) linijama u enterijeru.
Pogledajmo nekoliko primera.

  • Zanimljivo dizajnersko rešenje – svetleći kvadrati postavljeni jedan u drugi, koji idu od centra do zidova. Jasna geometrija takvih svetlosnih figura je neverovatna: vizuelno proširuju prostor, soba izgleda neobično i moderno, menja se doživljaj celog prostora.
  • Ponekad vlasnici stanova žele da istaknu izduženost prostorije i vizuelno je još više produže. Ovo je dobro rešenje za dnevnu sobu i hodnik. Linije postavljenje duž takvih prostorija, vizuelno će naglašavati dužinu njihovu dužinu.                  
  • Ako je potrebno staviti akcenat na geometriju prostorije, naglasiti njene dimenzije, a izduženu prostoriju vizuelno učiniti malo širom. Instalira se konstrukcija u kojoj svaka svetleća linija od zida do zida (paralelno kracem zidu) naglašavajući širinu. Koa rezultat dobija se neka vrsta svetlosnih “merdevina”, stvarajući odličan vizuelni efekat. Istovremeno, razmak između redova je prilično veliki, tako da sve izgleda elegantno.<br><br>

Svako će moći da pronađe odgovarajući dizajn za sebe. Obavezno se mora uzeti u obzir svrha takvog dekora, karakteristike rasporeda i geometrije prostorije i njene dimenzije.

Led linije omogućavaju:

  • Podela prostorije na funkcionalne zone.
  • Obezbedjuje prostoriji neophodnu količinu svetlosti.
  • Čini vas enterijer zanimljivijim i posebnim.

Pomoći ćemo vam u izradi projekta i napravićemo proračun koliko je linija potrebno na osnovu parametara sobe.